Prijava škode Informativni izračuni Avtomobilska zavarovanja Sklepanje Avtomobilska zavarovanja Sklenitev avtomobilskega zavarovanja Obnova avtomobilskega zavarovanja Zelena karta Zavarovanje potovanj v tujino Zavarovanje odpovedi turističnih potovanj Nezgodno zavarovanje Pazi name Zavarovanje koles in kolesarjev Zavarovanje pohodnikov Zavarovanje zlorabe plačilnih kartic Zavarovanje športnih aktivnosti Zavarovanje psov
Obnova avtomobilskega zavarovanja
1. korak
2. korak
3. korak
4. korak
5. korak
6. korak
1 Stara polica Vnos podatkov o stari polici
2 Pregled stare police Pregled podatkov o stari polici
3 Zavarovalni pogoji Potrjevanje zavarovalnih pogojev
4 Nova polica Izračun premije za novo polico
5 Potrjevanje poštnega naslova Potrjevanje poštnega naslova
6 Plačilo Plačilo

1 od 6

Stara polica

Spoštovani!

Na tej strani lahko zavarovalci Zavarovalnice Triglav v nekaj korakih obnovite zavarovalno polico za svoje vozilo, ki je bilo pri Zavarovalnici Triglav zavarovano že v preteklem letu. Pri spletni obnovi zavarovanja vam priznamo 8% popust.

Na spletu lahko obnovite zavarovanje za osebna vozila v lasti fizičnih oseb. Zavarovanj, ki zahtevajo posebno obravnavo s strani zavarovalnice, ni mogoče obnoviti preko spleta (npr. oldtimerji, rent-a-car vozila, taksiji, testna vozila, več škodnih dogodkov v preteklem zavarovalnem obdobju, popravki na polici in podobno).

Police je možno obnoviti v obdobju 30 dni pred iztekom zavarovanja, izjeme so police, ki vsebujejo le zavarovanje avtomobilske odgovornosti, katere je možno obnoviti tudi do 30 dni po izteku zavarovanja. Po obnovi police je možno dodati nekatera zavarovalna kritja, ki ne potrebujejo ogleda vozila (zavarovanje voznika za škodo zaradi telesnih poškodb – AO+, avtomobilska asistenca, pravna zaščita, avtomobilska in pravna zaščita, nezgodno zavarovanje).

Zavarovanje preko spleta je možno skleniti le za določen čas za obdobje enega leta. To velja tudi za zavarovanja, ki so bila v preteklem obdobju sklenjena za nedoločen čas (permanentna zavarovanja).

Kako do brezplačnega goriva? Če ste med 1. 12. 2018 in 15. 2. 2019 na Petrolu kupili letno vinjeto in do 30. 11. 2019 sklenete avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav, boste lahko na Petrolu natočili do 30 EUR brezplačnega goriva. Več o akciji preberite na triglav.si/vinjeta.

Po zaključenem postopku sklepanja lahko zavarovalno premijo plačate s kreditno kartico (Mastercard, Visa), plačilno kartico (Activa Maestro), spletno banko (Abanet, NLB Klik), QL plačilom Intesa Sanpaolo Bank ter VALÚ. Zavarovalno dokumentacijo vam bomo po zaključenem postopku sklepanja in plačilu poslali na vaš e-naslov.

Za dodatno pomoč in informacije glede uporabe spletne strani smo vam na voljo tudi na brezplačni telefonski številki 080 555 555.


Stara policaPotrditev vnosa


CAPTCHA

Prosimo počakajte...

Pomoč in kontakti

080 555 555