4 koraki do
informativnega izračuna

Prijavite se v digitalno poslovalnico i.triglav in si poenostavite postopek pridobitve informativnega izračuna zavarovanja doma s prenosom podatkov z vašega profila in upoštevanimi pripadajočimi popusti.
 • 1

  Vnos podatkov o nepremičnini

  Vpisali boste vrsto in naslov vaše nepremičnine. Vse potrebne podatke o nepremičnini bomo pridobili iz baze GURS.
 • 2

  Izbira paketa s prikazom premije

  Predlagali vam bomo 3 najbolj primerne pakete z informativnimi premijami in vi boste lahko izbrali najbolj ustreznega, h kateremu boste lahko priključili dodatna kritja.
 • 3

  Vnos osebnih podatkov

  Da bomo lahko izračunali vam prilagojeno premijo, nam boste morali zaupati več podatkov o sebi. Če ste prijavljeni v digitalno poslovalnico i.triglav bomo z vašega profila prenesli potrebne podatke, sicer vas bomo prosili za vašo davčno številko za izračun morebitnega Triglav komplet popusta.
 • 4

  Dodajanje ugodnosti in pridobitev informativnega izračuna

  Premijo boste lahko še znižali z dodatnimi ugodnostmi. S tem boste pridobili personaliziran informativni izračun, ki ga boste lahko shranili v svoj i.triglav profil. Če tega še nimate, ga boste lahko enostavno in hitro ustvarili.
 • 5

  Plačilo in sklenitev zavarovanja

  Če boste želeli, boste lahko nadaljevali na plačilo in s tem zavarovanje enostavno in hitro tudi sklenili. Ali pa boste s tem korakom nadaljevali kasneje. Informativni izračun, ki vam bo omogočil sklenitev z nekaj kliki, vas bo 30 dni čakal v vašem i.triglav računu.
4.0.165g